Cunoaste-ne mai bine

Filosofia firmei noastre se bazează pe calitatea serviciilor, a produselor și pe seriozitatea germană pe care ne-am însușit-o.
Ruck Zuck Hauspartner , cu sediul în Timișoara, str. Constantin cel Mare, nr. 54, o firmă cu capital integral privat, a fost înfiintata în anul 1993, compania se bazează pe seriozitatea germană pe care și-a însușit-o și pe calitatea produselor importate direct și instalate în Romania:

ZEHNDER (radiatoare, panouri radiante și sisteme de ventilație cu recuperare de căldură)

Este conducătorul de piață în segmentul înalt și mediu-înalt al radiatoarelor din oțel și al panourilor radiante:
– panouri radiante de încălzire și răcire cu montaj pe tavan
– radiatoare de design
– sisteme de ventilație controlată cu recuperare de căldură
Domeniile de utilizare a panourilor radiante sunt în special spațiile înalte cum ar fi: halele de producție, depozitele, sălile de sport, hangarele de avioane, spaţiile comerciale, şantierele navale şi halele de service auto sau pentru camioane. Radiatoarele Zehnder acoperă domeniile radiatoarelor cu design și al celor cu dimensiuni la comandă. Ele răspund celor mai înalte cerințe privind formele și multitudinea de culori: zeci de modele de bază , modele cu forme speciale, balustrade și multe altele.

VIESSMANN (centrale termice)

Oferă sisteme de încălzire de viitor, care funcționează pe baza tehnicii în condensație și care contribuie la diminuarea costurilor pentru încălzire și la protejarea mediului înconjurător.


ROTH (inclazire în pardoseală, panouri solare și panouri solare pentru încălzirea piscinei, boilere, rezervoare de motorină)
Specialist în sisteme de energie regenerabilă. La fiecare familie de produse se acordă o atenție deosebită nivelului tehnic și estetic ridicat, precum și soluțiilor care ușurează montajul.
– Încălzire și răcire prin pardoseala, pereți și tavan
– Sisteme solare
– Pompe de căldură și sisteme hibride cu pompe de căldură și panouri solare – Rezervoare de motorină
– Panouri solare pentru încălzire piscină
JEREMIAS (coșuri de fum din inox)
SANSWISS (cabine și cădițe de duș)

Producător elvețian renumit de cabine de dus din sticla:
– forme și dimensiuni speciale
– diversitate mare de modele
– funcționalitate și design pentru orice buget.
Acestea sunt confecționate din sticlă securizată, cu feronerie de înaltă calitate și sunt disponibile într-o gamă foarte largă de modele și dimensiuni.
Ne recomandă 27 de ani de experiență în domeniu, cu personal specializat la training-uri în Germania, la firme cu renume internațional. Avem o gamă foarte largă de produse potrivite pentru gustul fiecărui client, atât ca design, calitate și dimensiuni cât și din punct de vedere al prețului. Experiența noastră vă conferă un spaţiu confortabil de călduros/răcoros 365 de zile pe an. Daca considerați că produsele noastre, prin calitatea şi confortul pe care îl pot asigura, pot trezi interesul dumneavoastră, noi vă propunem o relație de colaborare bazată pe corectitudine, promptitudine şi seriozitate. Vă punem la dispoziție toată documentația tehnică și comercială necesară, respectiv prospecte, date tehnice, liste de prețuri. Ne-ar bucura cererea dumneavoastră și vă oferim, în mod gratuit, activitatea de dimensionare a produselor.