Serviciile noastre

Împreună pentru confortul dumneavoastră

Instalații termice

Pentru o temperatură optimă în orice spațiu.

Panouri solare pentru apă caldă menajeră

Instalații de ventilație cu recuperare de căldură

Alimentare constantă cu aer proaspăt.

Instalații sanitare și canalizare menajeră interioară

Sistemul de apă potabilă.

Instalații pluviale

Calitatea superioară a componentelor garantează siguranța.

Instalații ventilație și climatizare

Pentru realizarea unui mediu ambiant confortabil.

Instalații stingere incendiu

Rolul de detecţie şi stingere automată sau la comandă.

Instalații canalizări exterioare

Execuție corectă, confort sporit pentru noi.

Instalații termice

Centrale termice

Centrala termică este un echipament folosit pentru a asigura o temperatură optimă în orice spațiu. Consumul redus, eficiența energetică, durata de viață îndelungată, gama variată de produse și randamentul ridicat au transformat centrala termică într-un obiect indispensabil în orice locuință. 

Pompe de căldură 

Pompa de căldură reprezintă prima soluţie atunci când vorbim despre îmbinarea economisirii costurilor încălzirii și producerea ecologică a căldurii. Energia utilizată de o pompă de căldură este disponibilă în mediu nelimitat şi gratuit. O pompă de căldură te face independent de combustibili fosili și te ajută să contribui în mod activ la reducerea emisiilor de CO2 și protecția climei. 

 

Încălzire cu panouri radiante cu agent termic

Avantajele folosirii acestui sistem sunt următoarele: reduc costurile, nu au nevoie de energie electrică de acționare; sunt practic fară întreținere în comparație cu alte sisteme și au o durată de viață nelimitată ceea ce economisește energie și bani; produc o căldură sănătoasă, funcționează fără curenți convectivi, nu produc antrenarea prafului ceea ce ajută la evitarea alergiilor și răcelilor. 

Încălzire în pardoseală radiantă 

Încălzire în pardoseală pentru un mediu confortabil acasă. Cererea pentru spaţii de locuit de înaltă calitate în clădiri noi şi existente este în creştere constantă, fiind însoțită de aşteptări înalte pentru un control al temperaturii de ultimă generație. Pe lângă confortul utilizatorilor și libertatea proiectării arhitecturale, criteriile decisive de alegere a unui sistem de încălzire și răcire radiantă sunt economisirea de energie, igienă și protecția mediului.

Instalații cu panouri solare pentru apă caldă menajeră și aport la încălzire

Construite într-o carcasă din policarbonat închis, Roth Rothsol uneşte materialele de înaltă tehnologie şi tehnologia matură. 

Policarbonatul este un izolator perfect. Datorită acestei caracteristici, carcasa din policarbonat cu pereți groși a Roth Rothsol asigură stocarea optimă a căldurii. În combinaţie absorbantul de înaltă performanţă, Roth Rothsol garantează eficienţă mai mare timp de zeci de ani.

Materialul este caracterizat prin durabilitatea sa specială, rezistența la impact și la temperatură şi este perfect adecvat utilizării în exterior, datorită construcţiei sale rezistente la UV. 

Diversitatea utilizării policarbonaților ilustrează caracteristicile deosebite ale materialului. Printre altele, puteți găsi aplicaţii în construcţia de aeronave şi industria producătoare de automobile. 

Datorită materialului de înaltă tehnologie, Roth Rothsol oferă stabilitate în timp cu greutate minimă. Carcasa din policarbonat are avantaje suplimentare: 

În primul rând, producţia are are un consum redus de energie, care este mai mult ecologic decât producţia construcţiilor convenţionale (aluminiu). 

În al doilea rând, carcasa este permanent rezistentă la coroziune, chiar şi în cazul unui nivel ridicat de poluare a aerului şi a unei clime maritime agresive. Carcasa colectorului este ștanțată profund dintr-o bucată şi, prin urmare, etanșeitatea sa rezistă în timp. Forma unică a policarbonatului ștanțat profund îi conferă instalatorului avantaje decisive la instalare şi de securitate.

Instalații de ventilație cu recuperare de căldură

Zehnder Comfosystems asigură produse și soluții pentru ventilarea confortabilă a interiorului cu recuperare de căldură pentru case și apartamente, pentru clădiri noi sau proiecte de renovare.

Beneficii: alimentare constantă cu aer proaspăt care favorizează bunăstarea, un somn sănătos, concentrarea și productivitatea, economie de energie de până la 50%, recuperare de căldură de până la aproximativ 95% din aerul extras, protejează împotrivă zgomotelor exterioare, protecție împotriva mucegaiului, aer fără polen pentru persoane cu alergii și confort îmbunătățit.

SĂNĂTATE – EFICIENȚĂ ENERGETICĂ – CONFORT AMBIENTAL ZEHNDER COMFOSYSTEMS 

ZEHNDER COMFOSYSTEMS

Sisteme de ventilaţie cu recuperare de caldură şi umiditate ce asigură:

SĂNĂTATE  
Alimentare optimă cu oxigen fără curenţi de aer, care previne tulburările respiratorii.
EFICIENŢĂ ENERGETICĂ 

Economie de energie de până la 50%, recuperare de caldură de până la 95%.

CONFORT

Furnizare permanentă de aer proaspăt, eliminând mirosurile şi fumul. 

REDUCEREA UMIDITĂŢII EXCESIVE – Protecţie împotriva mucegaiului.

DESIGN – Grile/valve estetice pentru orice tip de montaj perete/tavan/pardoseală.

Instalații sanitare și canalizare menajeră interioară

Sistemul de apă potabilă pentru instalare perfect igienică și fără riscuri, îmbinări permanente și de durată, montaj confortabil și siguranță. 

Rolul instalației de canalizare a apelor uzate menajere Instalația de canalizare este reprezentată de un sistem de conducte, de pe o proprietate publică sau privată, ce transportă apele uzate menajere, apele pluviale sau oricare alt fluid care trebuie deversat. Canalizarea menajeră este necesară pentru transportul apelor uzate care conțin deșeuri ce trebuie evacuate dintr-o gospodărie. 

 În situația în care nu există la rețeaua exterioară colector public de canalizare, trebuie luate măsuri de tratare corespunzătoare a apelor uzate proprii.

harmonya--garden-plus-sisteme-de-irigatie-colectare-si-tratare-apa-de-ploaie-min

Instalații pluviale

Calitatea superioară a componentelor garantează siguranța, durata de utilizare și funcționarea ireproșabilă. 

Avantajul sistemului: Este util ca montajul să se facă rapid și cu ușurință. Prin acest sistem se reduce numărul și diametrul conductelor, ceea ce presupune că se ocupa mai puțin spatiu și astfel se reduce costul instalării în cazul clădirilor mari.

Instalații ventilație și climatizare

Scopul instalațiilor de ventilație și climatizare este realizarea unui mediu ambiant confortabil în diverse încăperi, asigurarea unui confort termic, a sănătății omului și asupra eficacității cu care își desfășoară activitatea.

Stingerea incendiilor

Rolul de detecţie şi stingere automată sau la comandă manuală a unui incendiu, contribuie la protejarea resurselor, indiferent dacă vorbim de oameni, bunuri sau facilități.
Siguranța mediului de lucru este un aspect vital pentru dezvoltarea productivității unei companii.

Canalizări exterioare

Conductele din PVC-U pentru canalizări exterioare cuprind sistemele de țevi și fitinguri destinate transportului de ape uzate menajere și pluviale, soluții pentru inspectarea și accesul la rețelele de canalizare(cămine), soluții de preluare și evacuare a apelor pluviale, soluții pentru drenaj precum și soluții pentru stocare și epurare.