Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, www.rzh.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Site-ul www.rzh.ro este operat de societatea comercială Ruck-Zuck Haupartner SRL, cu sediul în Timișoara, Strada Constantin Cel Mare, nr.54 înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J35/46/1993.
RZH.RO este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. ni le transmiteți.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru a va oferi acces la funcționalitățile site-ului în calitate de utilizator înregistrat;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiză și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbări în site, contul de utilizator, etc);
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea www.rzh.ro în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul României.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document. Informațiile solicitate în cazul plăților online intră sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăti, iar www.rzh.ro nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastră.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege. Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către www.rzh.ro prin email la adresa office.timișoara@rzh.ro sau utilizând opțiunile disponibile în contul de utilizator de pe site, ne puteți solicita anularea contului de utilizator și ștergerea sau anonimizarea datelor.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveți posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin email la adresa office.timisoara@rzh.ro.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe email la adresa office.timisoara@rzh.ro. Vom analiză reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.